Bondage – når jeres sexliv kan klare en fræk udfordring

05 marts 2018
Astrid Pedersen
Bondage - når jeres sexliv kan klare en fræk udfordring

Hvis sexlivet hænger lidt i hængslerne, og måske ikke har den samme vitalitet som tidligere, er det et tegn på, at det er på tide at udvise lidt kreativitet. Og hvad er mere fordrende for kreativiteten end at søge inspiration i tidens hotteste bøger og film. Lige for tiden må den berømte Fifty Shades Of Grey trilogi – bæger såvel som film – siges at være dampende varme, hvad angår popularitet såvel som emnet, der behandles.

Start blidt ud med bondage – føl dig frem med lækkert sexlegetøj

I Fifty Shades Of Grey flirtes der med let BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme) og med magtforholdet mellem to parter i et seksuelt forhold. Dette magtspil kan give et forhold, som er kendetegnet ved tillid og fortrolighed, mellem to parter, som i alle andre henseender er ligeværdige,, en særligt frækt og pirrende dimension. Den totale hengivelse til den anden og overgivelse af sin krop i den andens hænder kan virke stærkt berusende, og give begge parter lyst til at prøve mere og gå endnu et skridt videre. Og er du først i besiddelse af det rette udstyr, er der ikke langt fra tanke til handling!

Find udstyr til bondage og BDSM online

Hvis du er lidt loren ved tanken om at skulle ned i den lokale sexshop, hvor du måske risikerer at støde ind i venner, kolleger eller familie, mens du er ved at betale for dit bondage udstyr – så er det heldigt, at du kan købe det frække og sexede tilbehør online i en webshop, som forhandler sexlegetøj og erotiske hjælpemidler. Hos belugi.dk finder du masser af bondage udstyr blandt Nordens største udvalg af sexlegetøj. Belugi.dk tilbyder prisgaranti – din sikkerhed for, at du ikke finder disse varer billigere andetsteds.

Du kan se hele udvalget af reb, remme, piske, ball gags og andet bondage udstyr på https://www.belugi.dk/bondage-fetich