Eksklusiv forførelse med en smuk chemise

19 februar 2019
Astrid Pedersen
Eksklusiv forførelse med en smuk chemise

Når vi snakker sexet undertøj til kvinder – også kaldet lingeri – vil de fleste forestille sig tæt siddende trusser, strømper, bh’er og andre intime beklædnings genstande, som klæber til kroppen og fremhæver alle former og kurver. Men der findes også en kategori inden for lingeri, som består af mere løse og flagrende gevandter, fremstillet i florlette og tynde materialer. Inden for denne kategori finder vi beklædnings genstande så som chemiser, natkjoler, kimonoer, baby dolls og andre ultra feminine klædnings stykker. Løst siddende sexet undertøj kan være super sexet og pirrende, idet du kan vælge, hvad der skal findes inden under – endnu et lag pikant lingeri, eller måske blot din varme, nøgne hud.

Den klassiske chemise – feminin og eksklusiv elegance

Det franske ord chemise betyder i al sin enkelthed blot skjorte, men inden for lingeri er chemise betegnelsen for en sexet undertrøje. En chemise har et snit, som minder om den traditionelle undertrøje, det vil sige, ingen ærmer (gerne spaghetti stropper) og så er den relativt lang i livet.

Der ud over er der frit spil, såvel hvad angår design som når det handler om det materiale, af hvilket din chemise er fremstillet. Du kan få yndige og uskyldsrene chemiser i fine silke- eller bomulds stoffer, broderie anglaise, flæser, sløjfer, blonder og douche farver – eller du kan vælge en ultra fræk mesh chemise i stretch materiale, som med al ønsket tydelighed signalerer, at nu er det sexy time på den helt kompromisløse facon.

Find den rette chemise til din kropstype og dit formål online hos love-lingeri.dk

Uanset om du ønsker at skab en romantisk stemning, eller om din chemise bare helst skal rives af så hurtigt som overhovedet muligt, kan du finde en chemise, som passer præcist til dig, på love-lingeri.dk – i alle størrelser, farver og faconer.