Nydelse til hver en tid

21 maj 2018
admin

Lad os være ærlige med det samme: En pocket pussy er bare mere belejlig end en kvindes underliv.

Og jeg vil med det samme imødekomme indsigelser ved at understrege: Nej, den kan skam ikke erstatte den ægte vare i længden, men tillad mig lige at uddybe, før du brænder mig på bålet.

Det følgende skriveri kan måske af nogle personer kategoriseres som mandschauvinisme, men hvis vi lige tillader os at have et åbent sind og analysere den åbenlyse og evigtvarende parringsdans i livet, så er der altså bare visse fordele ved at bruge en pocket pussy end at skulle benytte elementet, som en pocket pussy udspringer af.

Den uomtvistelige sandhed er selvfølgelig, at man ved at bruge en pocket pussy med et-hundrede procents sikkerhed eliminerer chancen for at få børn. Så hvis man vil undgå dette, er en pocket pussy en stensikker løsning.

Hvis du som mand gerne vil tilfredsstilles og komme noget nær den ægte oplevelse, så kan du både spare byturen, at mødes med din Tinder-date, betale for en eventuel middag, nogle drinks og tage hjem til den ene af jer to for at fumle jer frem, mens inden af jer oplever nydelse, fordi I ikke har lært hinanden at kende endnu. Der kender man bare sig selv bedst, hvis man gerne vil opnå den ultimative nydelse.

Jeg understreger lige her, at det samme scenarie gør sig gældende, hvis man tager i byen for at møde en tilfældig partner. Her er der bare chance for, at du skal punge endnu mere ud, hvor du kunne have sparet en hel del penge og samtidig have fået fingrene – og mere til – i en pocket pussy af god kvalitet, som du kunne have nydt derhjemme.

Hvis du er i den situation, at du har en fast partner, som kender din krop godt, så er det jo ikke altid, hun lige er frisk på at opleve nydelse sammen med dig endsige hjælpe dig med at opnå nydelse, og så er hun jo ikke altid hjemme.

En pocket pussy siger aldrig nej, og den er altid klar til at være der for dig!