Sådan undgår du, at din partner opdager, at du bestiller en dildo på nettet

22 september 2017
Emilie Ann Jacobsen
Sådan undgår du, at din partner opdager, at du bestiller en dildo på nettet

Hvis du gerne vil bestille en dildo eller en anden form for sexlegetøj, men du ikke vil have, at din partner opdager det, er det en god ide, at du læser denne guide. Her kan du nemlig få tre gode råd til, hvordan du nemt og sikkert kan bestille en dildo på nettet uden, at din partner finder ud af det. Vi har lavet guiden i samarbejde med belugi.dk. De har Nordens største udvalg af sexlegetøj og tilbyder 100 % diskretion, når de sender det. 

1. Brug din arbejdscomputer til at bestille fra

Hvis du er bange for, at din partner opdager, at du har bestilt en dildo, hvis du bruger jeres hjemmecomputer, er det en god ide, at du bruger din arbejdscomputer til det. Der har din partner ikke mulighed for at gå ind og tjekke, hvilke sider du har været inde på. Hvis du har lidt teknisk snilde, kan du også bare slette søgehistorikken på computeren.

2. Vælg et firma med stor diskretion

Når du skal bestille en dildo, er det også vigtigt, at du bruger et firma som belugi.dk, der sender dildoerne af sted i diskrete pakker. Det er helt almindelige brune æsker, hvor det ikke vil være muligt at se, hvad der er indeni. Det kan derfor lige så vel være en kedelig reservedel til bilen, som det kan være noget, du kan hygge dig med i sengen.

3. Gem din dildo godt af vejen

Når du har fået dildoen hjem, skal du selvfølgelig også finde et sikkert sted at gemme den, hvor din partner ikke finder den. Når du bor sammen med din kæreste eller ægtefælle, kan det være svært for dig at have nogle steder, der er private. Samtidig er det jo vigtigt, at du ikke får gemt dildoen for godt af vejen. Du skal jo også nemt kunne finde den frem, når din partner ikke er hjemme, og du gerne vil bruge den.